martes, 7 de octubre de 2014

Què és un navegador?

Un navegador és un programa que s'instal·la al ordinador, smartphone, etc. i que permet poder accedir a qualsevol lloc web.
Els més coneguts són:
Google Chrome - Un dels navegadors d'Internet gratis més importants. És el més jove i amb el creixement d'usuaris més ràpid. Un dels seus avantatges és que està disponible per a una gran quantitat de sistemes operatius (Windows, Ubuntu, Debian, Chrome Os...) i per a sistemes operatius de dispositius mòbils com Android i iOS. A més té un molt bon servei de seguretat (apareixen advertències en les pàgines on hi ha software danyí).
Mozilla Firefox - Un altre gran navegador, destaca per la seva bona seguretat, per les seves possibilitats de personalització i pels milers de complements que es poden descarregar des del mateix navegador.
Internet Explorer - Va ser dels millors navegadors però actualment es considera un navegador molt lent i amb poca seguretat.
Opera - És un molt bon navegador, molt segur i ràpid, virtuts que no s'aprecien en el mercat ja que és utilitzat només per una minoria.
Safari - Desenvolupat per Apple, però actualment hi ha una versió per a Windows. Es caracteritza per un molt bon sistema de correcció ortogràfic i de navegació per pestanyes.

0 comentarios:

Publicar un comentario